top of page
Asset 2_edited.png
Anchor 1
Karolina Brun, 25

“Emma har funnits i mitt liv i lite över 3 år nu. När vi träffades var jag så osäker, jag hade ingen som helst tro på mig själv, jag vågade inte drömma om en annan framtid för mig eller ens utforska något som inte redan var en del av mitt liv. Jag hade en sån sjukt skev bild av mig själv och hade så mycket hjärnspöken som hindrade mig från allt möjligt. Jag hade så mycket stuff jag inte ens visste att jag behövde jobba med och god knows att jag inte hade någon som helst aning om hur jag skulle göra de.
Emma har funnits där för mig i alla dessa år, guidat mig på rätt spår, sått massa frön i mig som nu börjar växa, tagit hand om mig och hållit om mig när jag behövt gråta, pushat mig till att våga, hjälpt mig att förstå så mycket om mig själv, världen och alla andra runt omkring mig ja listan är lång. Hon har alltid haft en förmåga att läsa mina tankar och alltid gett mig precis det jag behövt även om de inte alltid varit vad jag i stunden velat ha. Hon har alltid lyssnat på mig, låtit mig känna alla möjliga känslor och sen hjälpt mig reda ut det, aldrig har hon fått mig att känna mig dum eller tramsig. Hon har alltid accepterat mig för precis den jag är och sett min potential och min vilja och sen gett så mycket av sig själv för att hjälpa mig komma dit.
Jag är inte vid min slutdestination när det kommer till utveckling eller med mig själv men tack vare Emma kan jag inte längre se ett slut. Hon har fått mig att inse att de finns så oändligt mycket att lära sig och så mycket att utvecklas med, att de aldrig tar slut och att det är de fantastiska med livet. Hon har gjort mig till en helt annan människa idag, och även om de låter cheesy så räddade hon mitt liv, hon har fått mig till att våga tro på mig själv, våga drömma, våga tycka om mig själv och våga tro att jag är bra som jag är. Hon har gett mig liv och färger när jag först bara levde i en grå bubbla, och jag känner en evig tacksamhet för henne och för att hon oavsett hur ”jobbig” jag varit har hon stått vid min sida och lyft mig och byggt upp mig starkare o starkare varje gång. Emma är verkligen one of a kind, och i mitt liv betyder hon så mycket att jag inte kan hitta ord till de. Hon har så mycket kunskap och hon har verkligen gjort världens skillnad i mitt liv.
För på grund av henne lever jag just nu ett liv jag innan jag träffade henne aldrig ens kunde våga drömma om, och tack vare henne vet jag att detta bara är början på min bok, jag vet att jag kan våga ta risker och att hon alltid är där om jag skulle falla.” 
- Karolina Brun, 25

Lovisa Larsson, 17

“Jag har pratat med Emma i ca ett år om framförallt min prestationsångest i min sport, skola och i vardagen. Innan jag började prata med Emma kände jag mig väldigt vilsen och orolig av mig. Idag är det betydligt bättre och mitt tankemönster har förändrats. Med hjälp av Emmas övningar och tips kan jag styra över mina hjärnspöken på ett helt annat sätt idag. Hon är väldigt bemötande och man känner stor trygghet. Hon lyssnar in allt man säger och man känner sig hörd och förstådd.” 
- Lovisa Larsson, 17

“I clearly remember feeling such a safe connection with her even though I didn’t know her yet. She has this beautiful aura around her, filled with positivity and calmness. Because of that I felt really safe opening up to her about my difficulties and shared my story with her - And I’m so grateful that I did. 

Emma helped me find my own ways to heal from my past, she gave me amazing advice and shared her wisdom with me. She helped me open up to my spirituality, which was something I felt very insecure about in my past. To make it short. Emma really saw me for who I am, and her healing energy and her loving heart, helped me to see that too, and helped me to start my healing- and self love journey.

I feel so incredibly lucky and grateful to have met a person like Emma, she came into my life at a time where I felt very alone and mentally drained. She guided me through my pain, and made me see a light at the end of the dark tunnel I was in. 

Ever since that I’ve been growing into a very strong, beautiful, spiritual, and self aware person that I now truly love. 

And for that, I’m so grateful

Thank you Emma” 
- Nadia Spange, 22

Nadia Spange, 22 

”Emma väckte något i mig. Något större. Hon gav mig ett helt nytt perspektiv på saker som ingen annan tidigare har gjort och var den som introducerade mig till ego-work. Emma fick mig att upptäcka fler nivåer av mitt mående och ställde nya frågor till mig som jag aldrig ens hade tänkt på. Hennes frågor fick mig att börja ställa nya frågor till mig själv. Jag började undra varför jag verkligen mår som jag gör och varför jag alltid reagerar på vissa saker. Varför har jag gjort de valen jag gjort i mitt liv och hur har det haft betydelse för den jag är idag? Varför stannade jag i en destruktiv relation? Var jag kär eller var alla ups and downs bara något jag kände mig trygg i på grund av att min uppväxt var liknande?

Alla dessa frågor började jag ställa till mig själv tack vare att Emma öppnade upp ett helt nytt sätt att tänka på för mig. Jag är för evigt tacksam för Emma och för alla våra samtal och för att hon aldrig har gett mig den respons som jag vill ha, utan alltid gett mig vad jag behöver.” 
- Lovisa Jönsson, 24

Lovisa Jönsson, 24

”Pure honesty in a completely non-judgmental space is what you will experience when you talk to Emma. She is one of the most present, empathetic, warm, and open-minded people I know, and we’ve had countless heartfelt conversations about everything from hearts that have been broken, to finding one’s path in life, to growth within various fields of spirituality, to partner-related issues and the list goes on. Emma always manages to get me on my feet if I’ve been down, and in a way that is tailored to me. By that I mean, Emma is a true listener, and she is incredible at reading people. Don’t be surprised if she sees right through you, and makes you aware of what you’re saying between the lines. But trust me - it’s only beneficial for you. She has always given me food for thought, and guidance to get more in touch with myself. I have only praise for this light of a woman, and you will not regret exchanging with her.” 
- Philippa Holm, 24

Philippa Holm, 24

“Jag var sjuk i en ätstörning och märkte inte av det själv. Man tänker att “nej men det skulle aldrig hända mig, jag är ju bara hälsosam”. Men nej det var jag inte och det såg Emma. Hon såg att min energi var i botten men ändå ville jag träna det hårdaste som gick. Hon förstod att något var fel och pratade med mig. Om jag inte hade fått höra från henne kanske jag inte hade insett. Nu är jag frisk och mår bra, och det är mycket tack vare henne som min ångest kring mat och träning gick ner. Emma kunde skriva och fråga hur jag mådde en dag när jag trodde allt var bra. Men när jag skrivit ett långt sms tillbaka insåg jag att jag faktiskt hade jättemycket ångest. Och efter att ha skrivit med henne kändes de bättre. Tack Emma för din hjälp genom den fruktansvärda perioden.” 
- Zanna Malmberg, 15

Zanna Malmberg, 15

“Emma was always destined for this path in my opinion.

She’s naturally such a giving, caring, kind hearted, empathetic person it was only a matter of time these traits took her to the next chapter & became part of her career. She’s helped and navigated me through some of the toughest times of my life with absolute ease. She understands you more than you do if that makes sense! She’ll know exactly where a trigger has come from and help you figure it out yourself without telling you.

She has SUCH a unique way of helping people I truly can’t explain or do it justice, you have to experience it for yourself first hand. And I assure you…. you are in the safest hands with Emma.”
- Charlotte McClay, 27

Charlotte Mcclay, 27

”Emma har en otrolig utstrålning av trygghet, energin sprider sig och tryggheten och all kärlek når en genom att bara vara vid hennes sida. Min personliga erfarenhet med år av osäkerhet, depression, olika sorters psykisk ohälsa av olika anledningar är att Emma är en person som skapar en atmosfär och energi som gör skillnad, otroligt stor skillnad. Emma ger inte bara en trygghet som alltid finns där utan Emma ger även de ärliga råden, ställer de rätta frågorna och får en att känna sig modig att prata och berätta, utan några fördomar, de är även okej att bara sitta tyst, hon skapar ett lugn och en självsäkerhet som kommer växa för dig. Emma har skapat magi med mig och mitt mående, min kärlek till mig själv, som är den allra viktigaste anser jag, jag vågar uttrycka mig på det sättet då jag vet, jag vet vad Emma kan ge en och hon skapar magi hos andra också, jag ser det varje dag. Hon låter en utvecklas och är med på din resa, även om resan inte alltid går framåt så är hon alltid med dig och ser till att låta dig vara precis där du är och precis den du är.” 
- Emma Paulsson, 28

Emma Paulsson, 28

"Emma har den där äkta nerven och medmänskligheten som gör att man anförtror sig. Hon lyssnar med flera sinnen. Det är medfött men också baserat på erfarenhet. Hon har stärkt så många ungdomar och varit en livscoach och förebild inte bara för min dotter utan för så många fler, jag ger henne mina varmaste rekommendationer." 
- Ann Lindh Klang, 44

Ann Lindh Klang, 44

”Var ska jag ens börja? Jag ska försöka hålla detta kort för jag har så sjuuuukt mycket att säga! Emma är nog en av de mest fantastiska människor jag någonsin träffat och med henne så växer man så himla mycket som person. När jag först träffade Emma va jag väldigt blyg. Nu har jag kommit så himla långt och vågar så mycket mer än vad jag gjort tidigare. Emma har hjälpt mig med så mycket mer än vad jag någonsin kommer kunna tacka henne för och jag kan nästan lova att hon kommer att kunna hjälpa dig med. Emma lär verkligen känna dig och hör inte bara vad du säger utan lyssnar. Det är så många gånger jag har pratat med Emma och hon har stoppat mig och märkt när jag ljugit för mig själv. Jag skulle nog säga att hon känner mig bättre än vad jag själv gör vilket har gjort att jag verkligen fått användning för alla hennes råd. Om du funderar på att börja prata med Emma så skulle jag inte tveka en sekund. Emma är så mycket mer än någon man bara pratar med, eller en danslärare. Hon blir din vän. Jag har känt Emma väldigt länge och  jag vet verkligen inte vad jag skulle ha gjort utan henne. Hon har räddat mig på så så så många plan och jag är så himla tacksam.” 
- Tilda Klang, 16

Tilda Klang, 16

”Jag har pratat ganska regelbundet med Emma om mig och mina hjärnspöken i två år. På dessa två åren har jag utvecklats sjukt mycket mentalt genom att för första gången sätta ord på mina känslor. I början tyckte jag att det var väldigt svårt att uttrycka mig om mina tankar så  jag tog nästan aldrig initiativet att starta en konversation som handlade om mig själv. Men med Emma behövde jag aldrig göra det själv. Hon har en så speciell talang där hon vet precis vad, när och hur hon ska fråga eller säga något för att jag ska kunna uttrycka mig. Detta har gjort att det aldrig har blivit en pressad situation när vi har pratat. Även om jag inte har en aning om vad jag ska säga när jag kommer dit så har jag sagt allt jag vill och lite till när jag går därifrån. 

En annan överraskning jag fick var att Emma ville starta små processer så som att göra någonting varje dag som kan hjälpa mig att bygga upp en vana eller vänja mig vid en känsla. Det kanske bara är jag som är dum men innan dess så löste jag mina problem genom att tänka på något annat bara. 

Jag har kommit en lång väg på min utveckling men jag är definitivt fortfarande en work in progress. Det absolut bästa med Emma ha varit att det är precis som det är lätt att prata med henne en gång som det är det att fortsätta. Så fort jag öppnade dörren till det så är den aldrig varit stängd.”
Irma Klavestrand, 15

Irma Klavestrand, 15

“Emma has been a true and huge support in a difficult part of my life. She has an amazing ability to put perspective in a situation and ask the right questions, so you are able to feel and see things differently and to figure the answers out yourself. It has meant a lot to me to have a supporter who is able to listen but who also makes me able to figure out what the best solutions for me are. Emma has an amazing ability to see everyone and see people as they are and not judge persons or situations. I’m super grateful to have Emma, as a friend, a supporter and a person you can trust in all situations.” 
- Sofia Selliman, 25

Sofia Selliman, 25

“It has helped me a lot talking to Emma, because from the moment I met her, I directly had the feeling of being safe and that I don’t have to hide anything from her. Normally I have a wall up when it’s about talking about traumas and personal issues but when we talked it was the first time of not feeling uncomfortable talking about it. Emma just gives the feeling of being home.. 

It’s just comfortable talking to her because you don’t feel any kind of judgement and you feel understood even tho she leads you to face all your undealed problems and insecurities.

I'm just very thankful to have had the chance to talk to her, and for the relief that came with it.

She just has this natural radiance that makes you feel warm and seen!” 
- Emilia Mohrs, 20

Emilia Mohrs, 20

”Emma har förmågan att lyssna in på djupet och omsätta vision till verklighet. Hon har bistått med hjälp både i min verksamhet men också i min personliga utveckling, där hennes medvetna närvaro och empati har genomsyrat hela hennes arbete. I min verksamhet har hon stöttat och utvecklat koreografi och lyft den på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Hon tog in min vision och omsatte den till praktik där känslan stod i centrum - helt i linje med vad jag önskade. I min personliga utveckling har Emma varit en bidragande del i att kunna sätta omständigheter i ett sammanhang och ge konkret vägledning som känts genuin, tillitsfull och närvarande. Hon har en känsla som är svår att beskriva med ord, det bara måste upplevas. Rekommenderar henne starkt till alla sammanhang där verklig utveckling är målet, oavsett om det är arbetsrelaterat eller personligt.” 
- Peter Beranius, 32

Peter Beranius, 32
bottom of page