top of page
Asset 3.png

SAMTAL

Hur en session går till är väldigt individuellt och beror helt på vem du är, och hur du mår just den dagen. Vissa vill prata mer, andra kan ha svårt att formulera vad de känner och kan behöva hjälp att få fram något, vi hittar ett sätt som känns bra för dig. Vi jobbar tillsammans mot att du ska bli mer medveten om dina mönster, så att du kan få ett val i hur du reagerar på saker, kontroll över hur du själv mår och tänker. Jag hjälper dig navigera genom dina känslor och tankar, så att du verkligen kan förstå dem och dig själv.

COACHING

Coaching till skillnad från samtal är mer målorienterat än det är fokus på att bearbeta eller prata om något betungande. Mål inom till exempel träning/hobby/karriär, eller något som att stärka din disciplin eller självkärlek.
Kontakta mig och berätta vad du drömmer om att uppnå, så strukturerar vi ett upplägg/sessions utifrån det.
 

BETALNING

En session har ett minimibelopp på 350 kr. Varför jag tar under hälften av genomsnittet för en session har ingenting med att göra att det inte skulle vara värt mer - tvärtom. Det är för jag har sett för många som behöver hjälp sluta gå till deras terapeuter etc just på grund av de inte har pengarna till att gå kontinuerligt. 
Har du det väldigt tight med pengar så kan du kontakta mig så hittar vi en lösning så att du ändå kan få hjälp. Jag gör, som det kanske är underförstått, inte detta för pengar, utan för att detta utan minsta tvekan är och har alltid varit min roll här på jorden. Men för att kunna investera all den tiden jag gör i dessa samtalen behöver jag självklart ta lite ersättning. Den stora fördelen med det är att sessionen helt blir din egna tid. Att, även om vi redan är vänner eller har någon annan sorts befintlig relation, så handlar vår session helt om dig. För många som redan har en relation till mig gör det att den rösten som säger att de pratar för mycket om sig själva och sina problem, eller att de känner att de måste fråga hur det är med mig och vad som händer i mitt liv, försvinner.
Det är viktigt för mig att alla som vill har 1. råd att få hjälp och 2. någon som engagerat vill och kan guida dem att läka sig själva.

Betalning kan ske antingen via swish eller på faktura. 

VAR

Sessions sker centralt i Malmö (adressen får du i bokningsbekräftelsen), alternativt utomhus på promenad i naturen/längs havet om du hellre önskar. Du meddelar det isåfall i meddelandefältet när du bokar tid.
Vid överenskommelse kan jag ibland även ha sessions i Viken och Helsingborg.


Skulle du bli sjuk, eller bara föredrar det, så kan vi ha sessions via videosamtal. 

bottom of page